Aktuality, Inspirace, Ohlášky, Promluvy

Zpět

Prožijte formačně-inspirativní kurz Restart s chválou

Vykročme spolu na cestu do srdce chvály! Tak zní výzva i nabídka Spoločonstva pri Dóme sv. Martina v Bratislavě. V průběhu dvou měsíců mají připravených 8. výzev, 16 inspirativních videí, 56 nabídek čtení z Božího slova týkající se oblasti chval.

Co k tomu napsali samotní tvůrci?

Počas 8 týždňov, od 28. 10. do 22. 12. 2019, budeme prostredníctvom videí objavovať a pripomínať si, čo je a čo nie je chvála, akú moc má vďačnosť a za čo máme byť vďační, aké je srdce chvály, čo znamená uctievať v Duchu a v pravde, ako sa dá chválou bojovať, akými spôsobmi môžeme uctievať Boha, načo nám je telo a pohyb v modlitbe a ako žiť životný štýl chvály.

Okrem tematických videí sa s nami o svoje skúsenosti s uctievaním Boha podelia ľudia z nášho spoločenstva a špeciálnym prvkom budú video piesne, v ktorých sa dozviete, ako tieto piesne vznikli, o čom hovoria a ako sa s nimi môžeme modliť. Videá budú prichádzať prostredníctvom e-mailov vždy v pondelok a vo štvrtok. Na každý týždeň vám "pribalíme" aj konkrétnu výzvu spojenú s danou témou. Súčasťou "reštartu" je aj každodenné čítanie Božieho slova podľa zostaveného rozpisu, ktorý si môžete stiahnuť a vytlačiť TU.

Naše srdce potrebuje Pána. Naše srdce tiež potrebuje Kráľa. Keď budeme Pána chváliť, bude kraľovať v našom živote. A preto REŠTARTUJ SVOJ ŽIVOT S CHVÁLOU!