Aktuality, Inspirace, Ohlášky, Promluvy

Zpět

Ohlášky 19. neděle v mezidobí, 11. 8.

Děkuji všem, kdo jste se zapojili do adoračního dne naší farnosti.

Tento týden máme tábor Myšek a Tygříků. Z toho důvodu nebudou mše sv. v pondělí na Charitě ani v Kvítovicích, ve středu u sv. Vojtěcha.

V úterý 13. 8. bude mimořádně mše sv. v 10:00 na Charitě.

Ve čtvrtek bude adorace od 8:00 – 10:00.

Ve čtvrtek 15. 8. je slavnost Nanebevzetí Panny Marie. Jedná se o doporučený zasvěcený svátek. Proto bude mše sv. v 18:30 u sv. Vojtěcha.

Příští neděle bude sbírka opravy.

Přijměte pozvání na festival UNITED do Vsetína, který se uskuteční 22. 24. 8. Bohatý program zahrnuje duchovní slovo, koncerty, semináře. Více na stránkách festivalu www.festivalunited.cz 

Arcidiecézní pouť rodin na Svatém Hostýně se uskuteční 31. 8. Mše sv. na venkovním pódiu bude v 10:15. Je připraven bohatý doprovodný program, který bude zakončený 15:15 adorací a požehnáním.

Přihlášky do 1. třídy náboženství najdete zde. Do vyšších tříd není potřeba přihlášky, počítáme s tím, že děti pokračují. Najdete tam taky rozvrh náboženství na další školní rok. Prosím o odevzdání do konce prázdnin v zákristii nebo na faře do schránky.

Zveme všechny rodiče na mateřské dovolené s nejmenšími dětmi do malého společenství – Klubu maminek. Budeme si hrát, zpívat, modlit se či tvořit. Začneme se scházet v září 2024 - každý pátek od 9 do 11 hodin v suterénu kostela sv. Vojtěcha. Více informací najdete zde. 

Arcibiskupství olomoucké pořádá 24. 9. – 29. 9. u příležitosti svátku sv. Václava diecézní pouť do Říma a Vatikánu za účasti arcibiskupa Josefa Nuzíka. Nástup do autobusu možný v Otrokovicích. Přihlásit se můžete zde.

 

ZMĚNA BOHOSLUŽEB TENTO TÝDEN

V pondělí 12. 8. není mše na Charitě a v Kvítkovicích.

V úterý 13. 8. MŠE v 10:00 na Charitě.

Ve středu 14. 8. není mše u sv. Vojtěcha.

Ve čtvrtek 15. 8. mše v 18:30 u sv. Vojtěcha.