Aktuality, Inspirace, Ohlášky, Promluvy

Zpět

Postní duchovní cvičení ONLINE hned od Popeleční středy

Od večera Popeleční středy 17. února od 18:00 do neděle oběda 21. února jsme zváni komunitou Blahoslavenství z Dolan u Olomouce na postní duchovní obnovu. Součástí obnovy jsou čtyři přednášky, zadání na  osobní čas modlitby a rozjímání, společná liturgie: mše svatá, ranní chvály a animované časy modliteb - živě z kaple komunity, možnost duchovního rozhovoru a přímluvy po telefonu.

 

Pozvánka na postní duchovní cvičení ONLINE s Komunitou Blahoslavenství

 

Na tuto akci je nutné se přihlásit přes formulář, který naleznete níže v odkazu, NEJPOZDĚJI do pondělí večera - 15. února 2021. Na Vaši e-mailovou adresu vám přijdou odkazy na živé vysílání liturgie a přednášky.

 

Přihlašujte se zde: https://akce.blahoslavenstvi.cz/postni-duchovni-cviceni-online

 

Program je možné prožít v reálném čase, ale po celou postní dobu budou odkazy funkční a bude možné online přenosy shlédnout.

Na e-mail vám také zašleme odkaz na tabulku, kde bude se možné zapsat na přímluvnou modlitbu nebo rozhovor telefonicky a to v čase od 18. do 21. února 2021 (později tato služba nebude možná).

Na tuto akci můžete přispět dobrovolným příspěvkem. Za vaše dary na podporu našeho apoštolátu jsme velmi vděční. 

 

Číslo účtu: 223 451 124/0300

Název účtu: Komunita Blahoslavenství v ČR

BIC: CEKOCZPP

IBAN: CZ92 0300 0000 0002 2345 1124

 

Do zprávy pro příjemce napište DAR. Pokud potřebujete potvrzení o daru, rádi Vám ho vystavíme. Velké díky, ať Vám Pán žehná!