Aktuality, Inspirace, Ohlášky, Promluvy

Zpět

Poznejte Spievnakovo - písničky pro děti od Riša Čanakyho a Márie Podhradské

Je povzbudivé, když někteří interpreti nestárnou. Takto by šli označit Rišo ČanakyMária Podhradská. Nestárnou proto, že s příchodem vlastních dětí na tento svět změnili svůj styl a zaměřili se na tvorbu písní pro děti a celou jejich rodinu. Díky tomu začaly vycházet jedno CD za druhým, pak se přidalo natáčení vlastních DVD s vyprávěním o kouzelném světě s názvem Spievankovo. Úspěch byl překvapivý. Psalo se o nich, že na jejich koncerty chodí více lidí, jak na hvězdy showbyznysu. Jejich umění pracovat s dětmi se na koncertech často přeneslo i na dospělé. V roce 2020 oslavili 18 let na scéně pro děti.

 

Není se tedy čemu divit, že se u nich zrodila touha natočit film. Příprava trvala dva roky a film SPIEVANKOVO A KRÁLOVNA HARMONIE měl v říjnu 2017 svou premiéru. Stejně jako u předcházejících DVD úspěch na sebe doslova nenechal čekat, protože návštěvností 28 000 diváků za první víkend trumfnul i největší zahraniční novinky. O tom všem, jak to všechno vznikalo, je možné si přečíst v rozhovorech nebo shlédnout na youtube.

 

Spievankovo (6) a kráľovná Harmónia

 

Pokud by se vašim dětem Spievankovo zalíbilo, určitě si zamilují i novou aplikaci.

 

Sievankovo posbíralo mnoho prvenství, a jedno z nich je, že video Na hada je nejsledovanějším slovenským videem na Youtube. V září 2020 dosáhlo rekordní hranice 196.000.000 shlédnutí!

 

Na hada - SPIEVANKOVO 1

 

 

Odkazy:

https://www.spievankovo.sk/

https://www.facebook.com/spievankovo

https://www.youtube.com/user/spievankovo/videos

 

 

SPIEVANKOVO v Neskoro Večer

 

Spievankovo 1 - CELÝ FILM

 

Spievankovo 2 - CELÝ FILM

 

Spievankovo 3 - CELÝ FILM