Aktuality, Inspirace, Ohlášky, Promluvy

Zpět

Konference o společenství ve Zlíně

 

Nadační fond Credo ve spolupráci s se společenstvími Martindom (SK), ProjektON, Invite a Zlínské chvály zvou na Konferenci o společenství, která proběhne v sobotu 4. listopadu v Kongresovém centru ve Zlíně. Aby se mohli zúčastnit i rodiče, bude zajištěno hlídání dětí od 4 do 12 let.

 

Prožijeme společné chvály, promluvy, sdílení, kulatý stůl s hosty, ale i praktické workshopy a mši svatou. Tímto setkáním chceme navázat na službu Libora Kučery, který si přál, abychom se navzájem propojovali a povzbuzovali ve službě Bohu i druhým.


Přijedou hosté, kteří mají četné zkušenosti se zakládáním i fungováním společenství u nás i na Slovensku: Mário Tomášik (Martindom), P. Jozef Mihok, Július Slovák (Espé), P. Kamil Obr (SMS), Marek Novák (Credo), manželé Beranovi (Credo) a další.


Věříme, že právě díky skupinkám může růst jak naše víra, tak celá církev. Chceme pomáhat budovat kulturu společenství a propojovat skupinky mezi sebou tak, aby naše vzájemná spolupráce přinášela dobré ovoce pro celou společnost. Přinášet radost a pokoj hledajícím, ale i do našich vlastních vztahů, rodin, přátelství a farností. 

 

Přihlášení možné zde: https://prihlaska.duchovniobnova.cz/konference-spolecenstvi-zlin-20231104

 

 

POZVÁNKA na Konferenci společenství 2023

 

KS_program